• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Kova Burcu; 2012’de Kova Burcunu Neler Bekliyor?

kovalar 2012 yılında sürpriz aşklara hazırlıklı olmalı. daha önceden tanıdığınız fakat hiç ilginizi çekmeyen biriyle bir anda kendinizi aşk ilişkisi yaşarken bulabilirsiniz. ya da eski bir sevgiliye geri dönüş söz konusu olabilir. ocak ayı, arkadaş, aile ya da aşk ilişkilerinizde gayet huzurlu bir dönem olacak ve kendinizi rahat hissedeceksiniz.

2012 yılının şubat ayında iş hayatınıza yoğunlaşacaksınız ve sizden beklenen başarıyı göstereceksiniz. iş hayatınızdaki başarıya paralel olarak gelecekle ilgili ideallerinizi gerçekleştirme imkanı bulacak ve bu doğrultuda harekete geçeceksiniz. ancak bunun için çaba göstermeniz gerekecek.

2012 yılının yaz aylarından itibaren duygusal ve mantıksal anlamda olaylara bakış açınız değişecek ve bu gayet olumlu yönde kendini hissettirecek. daha verimli bir döneme gireceksiniz. aynı zamanda ilgi alanlarınızı değiştirebilir ve farklı konular üzerinde çalışarak kendinizi geliştirebilirsiniz. farklı yerler gezebilir ve farklı insanlarla tanışma imkanı bulabilirsiniz.

az önce yukarıda da belirttiğimiz gibi 2012 yılı sürpriz aşkların sizi beklediği bir dönem. hatta bazı kovalar aşklarını evliliğe doğru taşıyabilirler.

ekim ayı çeşitli konularda biraz zorlanabileceğiniz bir dönem ancak siz bu durumdan da kolayca sıyrılmayı bilecek, zorlukları kendi lehinize çevirmeyi başaracaksınız.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü