• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Başak Burcu; Başak Burcunu 2012 Yılında Neler Bekliyor?

2012 yılı Başakların isteklerinin arttığı bir dönem olacak. dolayısıyla bu isteklerini gerçekleştirmek için harekete geçecekler. ancak bunu yaparken gerçekçi ve temkinli davranmanızda fayda var, zira boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız yani taşıyamayacağınız yüklerin altına girerseniz üzülen taraf siz olursunuz.

isteğiniz yeni bir aşk olabilir, bir evlilik olabilir, yeni bir iş ya da işinizle ilgili yeni sorumluluklar olabilir. hangisi olursa olsun, planlarınızı hayata geçirebilmek için sabırlı ve sakin olun. geç olsun ama güç olmasın mantığından hareket edin.

aynı zamanda 2012 yılı sizin yeni hobiler edinebileceğiniz bir dönemi de işaret ediyor. kendinize yeni uğraş alanları bulacak ve kendinizi bu şekilde rahatlatacaksınız. bazı başaklar için 2012 yılı yeni bir ev almaları, ev sahibi olmaları demek. ya da bulunduğunuz evden başka bir eve taşınabilirsiniz.

Başak kadınları için erkeklerden yana gergin bir dönem de olabilir. sevgiliniz, kocanız, babanız ya da erkek kardeşinizle ilgili bir takım sıkıntılar baş gösterebilir. size düşen mantıklı davranarak aradaki bu problemli durumu atlatmak olacaktır. demek istediğimiz olası gerginlik ve tartışma durumlarında karşınızdaki erkeğe karşı anlayışlı olmaya çalışmalı ve makul olmalısınız.

sıkıntılı dönemi atlattığınız vakit, özellikle 2012 temmuzundan itibaren sizi çok daha güzel günler bekliyor olacak. bir başka deyişle tünelin sonundaki ışık temmuz ayından itibaren kendini gösterecek.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü